Julhandel i Eslöv

I år vill vi slå ett slag för julhandel i Eslövs centrum. Passa på att gynna våra lokala handlare för att bevara en levande stad.

 

Exempel på butiker att besöka som hyr lokal inom vårt bestånd (Detta är bara en del av det stora utbudet av butiker i centrum):

 

Blue banana: En presentbutik för dig som vill ge bort någonting unikt. (Köpmansgatan 1)

bluebanana_0.jpg

 

Maya choklad: Denna lilla trevliga butik ägs av en eldsjäl när det kommer till choklad. Här stiger du rakt in i chokladfabriken med ett stort urval av praliner och annat gott att välja och vraka från. (Storgatan 9)

majachoklad.jpg

 

Kindvalls bokhandel: Har du någon i släkten som är förtjust i böcker? På Kindvalls bokhandel har de ett stort utbud till alla åldrar. Här finns även kontorsmaterial. (Köpmansgatan 1)

kindvalls.jpg

 

Morrhoppan: Vill du skämma bort ditt husdjur med leksaker eller kanske bjuda hunden på någon godsak på julafton? Gör i så fall ett besök hos de trevliga ägarna på Morrhoppan. Här hittar du också din sand eller mat till katten. (Kanalgatan 30)

morrhoppan_0.jpg

 

Utsökt: Trevliga Maud på Utsökt driver en presentbutik med en härlig mix av inredning och presentartiklar. Om det skulle bli en sen kväll på stan kan ni ta in på hennes "Bed and breakfast" i samma lokaler. (Södergatan 17)

utsokt.jpg

 

Buathong thaimassage och blommor: Varför inte köpa ett presentkort med en thaimassage till den stela släktingen? Här kan du släppa julstressen för en stund. Här erbjuds också handbundna thailändska blommor. (Storgatan 22)

buathong.jpg

 

Frasses hamburgare: Kanske smakar det gott med en god hamburgare mellan julklappsinköpen? Släpp tanken på köttbullar och prinskorvar ett tag. (Storgatan 13)

frasses.jpg